• ✋ Za dodatne informacije ali telefonsko oddajo naročila pokličite 041-980-971.

Lažni medicinski pripomočki

Bolniki si ob zdravstvenih stiskah zaslužijo največji možni učinek za svoj denar. Vendar se v praksi pogosto izkaže, da potrošniki med medicinskimi pripomočki in navadnimi napravami, ki se zanje le izdajajo, ne znajo ločiti.

Nelojalna konkurenca in zavajanje bolnikov

USTVARJANJE ZMEDE NA TRGU GLEDE UČINKOVITOSTI IN VARNOSTI

Prodajalca navadne naprave od zdravstvenih trditev mamljivo ločita le 2 besedi. “Zdravi depresijo.” Že star pregovor pravi, da papir z lahkoto prenese vse. Veliko težje pa papir ugledne strokovno-znanstvene revije prenese izsledke neodvisne randomizirane klinične raziskave z velikim vzorcem, katera ni bila izvedena v zasebnem inštitutu in objavo katere so strokovno odobrili neodvisni uredniki. Težje papir prenese tudi s strani neodvisnega organa kritično podano oceno kliničnega vrednotenja pripomočka. Prav tako papir veliko težje prenese s strani neodvisnega presojevalca potrjeni certifikat, po katerem proizvajalec izpolnjuje zahteve sistema vodenja kakovosti.

Te zahtevne listine so namenjene vam, cenjeni bolniki, zato njihovo predložitev dosledno zahtevajte! Svoj denar in zdravje preudarno zaupajte klinično potrjenim, učinkovitim in varnim napravam. Nelojalni konkurentje na trg vnašajo zmedo, saj jim prekrivanje dejstev pri kovanju dobičkov ustreza. Ne pustite se zavesti. In ne pustite, da vam lažne naprave zamajajo zaupanje v vsa trud, odrekanje in dolgoletne investicije v znanost, ki ga transparentni proizvajalci in zastopniki namenjamo inovativnim, a dobro dokazanim tehnologijam.

Prihodnost ustvarjamo z znanjem in integriteto!

Brez stranskih učinkov zdravil.

DrHladnik je ekskluzivni zastopnik.
DrHladnik je ekskluzivni zastopnik.

© DrHladnik d.o.o. ® Alpha-Stim. Vse pravice pridržane.

© DrHladnik d.o.o. ® Alpha-Stim.

Vse avtorske pravice pridržane.

Klic na pomoč ob hudi duševni stiski

Če čutiš močan brezup ali imaš samomorilne misli, poišči pomoč v organizacijah, ki nudijo neposredno strokovno pomoč.

Lahko se obrneš na svojega osebnega zdravnika ali na SOS telefon. Dovoli, da ti pomagamo:
112 – Center za obveščanje (za takojšnjo nujno pomoč)
01 520 99 00 – Psihiatrična klinika Ljubljana (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj)
116 123 – Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik (24 ur na dan)

116 111 – Zveza prijateljev mladine – za otroke in mladostnike (vsak dan med 12. in 20. uro)
080 11 55 – Društvo SOS – za žrtve nasilja (vsak dan med 12. in 18. uro)
031 233 211 – Društvo Ženska svetovalnica – krizni center (24 ur na dan)
041 204 949 – Združenje za MOČ – za žrtve nasilja (vsak delovnik med 8. in 16. uro)

Tvoje življenje je dragoceno in imamo te radi. Vse bo v redu.

Podaljšanje najema

Cenjene stranke obveščamo, da podaljšanje že obstoječega najemnega razmerja zaradi kontrole najetih in vrnjenih medicinskih pripomočkov ter na začetku priložene količine potrošnega materiala ni možno. Hvala za razumevanje.

Lahko pa najemno naročilo ponovno oddate, ob katerem boste ločeno prejeli novo napravo. Obstoječi pripomoček morate kljub novemu naročilu vrniti pravočasno.

Obročno plačevanje

Cenjene stranke spomnimo, da morajo za redno plačevanje lizing obrokov poskrbeti same. 👈 Ob dobavi prejmete račun z navedbo vseh obrokov in njihovih rokov. Ker so obroki vsak mesec enaki lahko trajnik pri svoji banki sklenete zelo enostavno.

Pošiljki bomo priložili račun z obročnimi plačili, kjer bo prvo že zabeleženo. Za preostale obroke prosimo, da jim v izogib izterjavi v vaši banki uredite samodejno plačevanje s trajnim nalogom. V trajnik morate vnesti zgolj prejemnika, znesek, sklic, datum in število obrokov. Največkrat lahko to storite brez obiska poslovalnice, v spletni ali mobilni banki. Priročno!

Close Cart

    Back to top
    Uporabnost te strani izboljšujejo piškotki.